Seoul adalah ibu kota Korea Selatan. Dengan penduduk perbandaran lebih 11.8 juta, dan jumlah penduduk metropolitan berjumlah lebih 25.6 juta, Seoul adalah setakat bandar terbesar Korea Selatan dan salah satu pusat gempa kewangan dan budaya Asia Timur. Satu campuran budaya tradisi purba dan teknologi digital canggih, rumah kepada berkesudahan vendor makanan jalanan dan daerah kehidupan malam terpencil, budaya belia trend penetapan dan seni bina yang luar biasa dan baris membosankan berkesudahan bangunan apartmen kelabu, Seoul adalah bandar yang dipenuhi dengan kontras sekali.

Hari JADUAL LAWATAN NOTA
1 TIBA DI LAPANGAN TERBANG ANTARABANGSA, INCHEON, KOREA.

Anda akan dibawa ke Songwoldong Fairy Tales kawasan Incheon melalui China Town. Ke Dal.Comm Cofee (Shooting Site of Dots). Ke Chuncheon, dua (02) jam dengan kereta atau van. Ke Pulau Nami dengan menaiki feri (Lokasi Pengambaran Winter Sonata). Ke Bandaraya Seoul. Bermalam di Seoul.

MT/MM
2 EVERLAND THEME PARK + MASJID INCHEON + STREET SHOPPING + SHOW

Pagi ini Anda akan di bawa ke Yong Yin dengan menaiki kenderaan Pelancungan untuk menikmati Everland Theme Park. Lawatan diteruskan ke Masjid Itaewon dan membeli belah di Itaewon Shopping Street. Selepas membeli belah, Anda dibawa ke pertunjukan (BIBAP, DRUMCAT, FANTASTIK – Pilih 1 sahaja). Bermalam di Seoul.

SP/MT/MM
3 ISTANA GYEONGBOK + NATIONAL FOLK MUSEUM + PUSAT GINSENG + SEAWEED MUSEUM + KEDAI KOSMETIK

Pada pagi ini Anda akan dibawa ke Istana Gyeongbok & National Folk Museum (Ditutup pada setiap hari Selasa), Pusat Ginseng, Red Pine, Seaweed Museum + DIY KIMBAP + berpakaian Hanbok. Ke kedai Kosmetik, kilang amethyst, Cheonggyechon Stream / Duty Free. Ke Pasar Myeongdong. Bermalam di Seoul.

SP/MT/MM
4 BEBAS ACARA SENDIRI

Penginapan di Seoul

Sarapan Pagi
5 HOTEL – INCHEON AIRPORT

Ke Namsan View Point dengan menaiki Bas, Seoul Tower (Tanpa Lift), pasar besar tempatan dan terus ke Lapangan terbang antarabangsa Incheon.

Sarapan Pagi
bigone5H4M SEOUL, KOREA ( PAKEJ MUSLIM ) – MARCH TO NOV 2017